Då syftet med videokonferensär att underlätta ser vi det som en självklarhet att det även ska vara enkelt att videokonferera. Med vår märkesoberoende molntjänst kan du smidigt delta i ett videomöte – oavsett plattform eller nuvarande lösning. Här är våra tre helt separata molntjänster (Virtual Studios):

Virtual Client

En flexibel klientlösning som är särskilt anpassad för mobila användare.

» läs mer

Med Virtual Client kan du smidig utöka antalet mötesdeltagare utan att behöva köpa fler licenser.

» minimera

Virtual Classic

Ett klassiskt och komplett paketerbjudande för traditionell videokonferens.

» läs mer

Virtual Classic erbjuder plattformsoberoende streaming och inspelning, driftat av oss i Sverige.

» minimera

Virtual Enterprise

Den ultimata lösningen för globala företag, med support dygnet runt.

» läs mer

Virtual Enterprise möjliggör video i alla konferensrum och fungerar på alla datorer, mobiler och surfplattor.

» minimera

Virtual Studios fungerar:

Historiskt

» läs mer

Just nu lanseras nya molntjänster baserade på nyutvecklad och obeprövad teknik nästan dagligen. Virtual Studios är baserad på väl beprövad teknik som erbjuder våra kunder precis vad de behöver, när de behöver det och där de behöver det. Virtual Studios är uppbyggd kring en integration av flertalet olika tillverkare som varit med i branschen länge – Lifesize, Avaya och Vidyo. Virtual Studios, igår, idag och imorgon.

» minimera

I mötesrummet

» läs mer

Videokonferens är inte bara bra bild och ljud. Tekniken fungerar som en brygga som tillåter människor att mötas. Det är mötet som är det viktiga, känslan av gemenskap och ett väl utfört arbete. Virtual Studios kan enkelt integreras med andra konferensrumslösningar som projektorer, Smartboards, styrsystem och touchskärmar. Dela dokument, jobba i applikationer eller brainstorma idéer på en whiteboard – allt via Virtual Studios.

» minimera

Med befintlig utrustning

» läs mer

Många företag har redan investerat mer eller mindre stora summor i videokonferensutrustning. Om det är så att utrustningen redan nyttjas flitigt och personalen känner sig bekväm med funktionaliteten behåll då videokonferenssystemen. Virtual Studios fungerar alldeles utmärkt med befintlig utrustning och adderar på ett mervärde.

» minimera

Från alla enheter

» läs mer

Ring in i Virtual Studios via traditionella videokonferenssystem(t ex Cisco, Tandberg, Polycom, LifeSize, Radvision, Vidyo, Aver etc), via din iPad eller Androidplatta, via din iPhone eller Androidmobil, via din PC eller MAC i kombination med split visions mobila klient, via Microsoft Lync, via ett vanligt telefonsamtal eller via WebRTC. Oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du har framför dig har det aldrig varit enklare att mötas ansikte mot ansikte.

» minimera

Med ny utrustning

» läs mer

När våra kunder kommer till oss står de i färd med att sätta sig in i den djungel av produkter, tillverkare och tjänster som omfattas av ordet ”videokonferens”. Vi vill underlätta inköpsprocessen för våra kunder. split visions rekommenderar därmed det allra senaste på marknaden baserat på era krav gällande användarvänlighet, funktionalitet, enkelhet, kvalitet, tillgänglighet, mobilitet, service och support samt pris.

» minimera

För alla

» läs mer

Traditionellt har videokonferens handlat om att skära ner på resandet inom det egna bolaget och enbart hålla interna möten. Idag handlar det lika mycket om att träffa sina kunder, affärspartners eller leverantörer. De externa parter som redan har befintlig videoutrustning ringer enkelt in i Virtual Studios samtidigt som ni kan skicka en inbjudningslänk till era externa kontakter utan befintlig videoutrustning som möjliggör att de kan vara med via split visions mobila klient. Helt licensfritt så skicka till så många du vill!

» minimera

Genom brandväggar

» läs mer

Oavsett om du sitter på ett kafé, på en flygplats eller ett hotellrum ska det vara enkelt att ringa in till ett videomöte. Därför ingår brandväggstraversering i alla mobila klienter i Virtual Studios. Ska du använda ett traditionellt videokonferenssystem adderar du bara tjänsten för brandväggstraversering i Virtual Studios. Sedan är det enkelt för både dig och dina externa parter att ringa varandra. Utan att din IT-chef måste öppna upp tusen portar i brandväggen.

» minimera

Vid masskommunikation

» läs mer

Då och då behöver man snabbt komma ut med viktig information till alla inom företaget eller externa parter som t ex vid Investor Relationstider. En av de enklaste lösningarna för detta är split visions streamingtjänst inom Virtual Studios. Förvandla videokonferenssystemet till en professionell tv-utrustning som kan nyttjas att antingen livestreama eller spela in information. Tittarna klickar enkelt in sig på sändningen via en länk som fungerar på PC, MAC, iPhone/ Androidmobiler och iPad/Androidplattor.

» minimera

Partners

 lifesize-logo3POLYCOM-LOGO VidyoAvaya_Logo