Om Split Visions.

Unik spisskompetanse
innenfor visuell kommunikasjon

Vårt mål er og har alltid vært at våre kunder skal få bruke våre høyteknologiske møtetjenester. Som innebærer tilgang på markedets beste produkter, uten selv å måtte investere tid og ressurser i å finne den perfekte løsningen. Gjennom å garantere kunden rett løsning, til lavest mulig kostnad, gjør vi det enkelt for våre kunder å fokusere på det som er viktig. Det vil si, møtet og effektivisering av egen virksomhet.

En svensk bedrift

Split Visions er sertifisert LifeSize Expert Partners, Avaya Professional Sales Specialists og Vidyo Premier Resellers, samt sertifisert reseller av Polycom. Vi startet vår virksomhet i 2009, og finnes i dag i Stockholm, Göteborg, Varberg (HK) og Oslo. Siden 2014 er vi også en rammeavtaleleverandør for Kammarkollegiet i forbindelse med digitale møter.

Historie

Företaget startade 2010 i Varberg. Marknaden var relativt statisk och många kunder upplevde stora problem att nyttja en i grunden bra teknik. Det var svårt, tekniskt komplicerat och krävde stora investeringar. Beslutet togs istället att utgå från användaren, som egentligen bara ville kunna hålla effektiva distansmöten, utan att behöva ta resurser från IT avdelningen eller de tekniskt intresserade. Man såg också en stor potential i att kunna leverera högkvalitativ kommunikation i High Definition (HD) för att på allvar kunna ersätta det fysiska mötet. Valet föll på att enbart fokusera på visuell kommunikation, vilket vi var ensamma om då, och fortfarande är ensamma om idag. Vi har under åren rekryterat personal med gedigen, mångårig kunskap om visuell kommunikation, vilket gett oss en spetskompetens och en djup förståelse för marknaden, tekniken och våra kunders behov.

Er dere interessert i printerløsninger, IT-drift, telefoniløsninger, eller annet utstyr til kontoret? Kontakt en av våre leverandører som har alt. Naturligvis har vi mange bra anbefalinger på bedrifter som er dyktige på dette – spør oss gjerne!

Er dere interessert i avstandsmøte og visuell kommunikasjon? Bruk oss! Det er det vi jobber med!

Logga in för att ändra sidan