Om Split Visions.

Unik spetskompetens
inom visuell kommunikation

Vårt mål är och har alltid varit att våra kunder ska kunna nyttja våra högteknologiska mötestjänster och samtidigt få tillgång till marknadens bästa produkter – utan att själva behöva investera tid och resurser i jakten på den perfekta lösningen. Genom att garantera dig rätt lösning till lägsta möjliga kostnad gör vi det enkelt för våra kunder att fokusera på det som är viktigt. Det vill säga, mötet och effektiviseringen av den egna verksamheten!

Ett svenskt företag

Split Visions är certifierade LifeSize Expert Partners, Avaya Professional Sales Specialists och Vidyo Premier Resellers – samt certifierade återförsäljare av Polycom. Vi startade vår verksamhet år 2009 och finns i dag belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Norge och Varberg (HK). Sedan år 2014 är vi även en ramavtalsleverantör för Kammarkollegiet inom området Digitala Möten.

Historia

Företaget startade 2010 i Varberg. Marknaden var relativt statisk och många kunder upplevde stora problem att nyttja en i grunden bra teknik. Det var svårt, tekniskt komplicerat och krävde stora investeringar. Beslutet togs istället att utgå från användaren, som egentligen bara ville kunna hålla effektiva distansmöten, utan att behöva ta resurser från IT avdelningen eller de tekniskt intresserade. Man såg också en stor potential i att kunna leverera högkvalitativ kommunikation i High Definition (HD) för att på allvar kunna ersätta det fysiska mötet. Valet föll på att enbart fokusera på visuell kommunikation, vilket vi var ensamma om då, och fortfarande är ensamma om idag. Vi har under åren rekryterat personal med gedigen, mångårig kunskap om visuell kommunikation, vilket gett oss en spetskompetens och en djup förståelse för marknaden, tekniken och våra kunders behov.

Är ni intresserade av printerlösningar, IT drift, växellösningar, eller övrig utrustning för Era kontor? Vänd Er till någon av de leverantörer som har allt. Naturligtvis har vi många bra rekommendationer på bolag som är duktiga på detta – fråga oss gärna!

Är ni intresserade av distansmöten och visuell kommunikation? Använd oss! Det är vad vi gör!

Logga in för att ändra sidan