Globalt tjänstekoncept.

Våra molntjänster

Då syftet med visuell kommunikation är att underlätta och effektivisera möten mellan parterna, ser vi det som en självklarhet att det måste vara mycket enkelt att genomföra dessa möten. Med våra märkesoberoende molntjänster kan du smidigt delta i ett möte, eller bjuda in dina kunder och samarbetspartners – oavsett plattform, nuvarande eller utan lösning.

Client

Flexibla plattformsoberoende klientlösningar som är särskilt anpassade för mobila användare. Anslut via vår klient, Skype eller Microsoft Teams.

Klientlösningarna är helt skalbara, ”grow as you grow” i takt med att nyttjandet ökar.

Room

En komplett paketering för högkvalitativa möten i 4K, för såväl distansdeltagare som mötesrum.

Givetvis integrerat med alla funktioner i ”Client”.

Enterprise

Den ultimata lösningen för globala bolag som vill videoenabla hela organisationen.

Det innebär clienter, konferensrums lösningar, huddlerooms samt integrationer med andra plattformar såsom Microsoft Teams eller Skype.

Möjligheter med våra tjänster:

Våra molntjänster utvecklas kontinuerligt. Vi baserar vårt tjänsteutbud på väl beprövad teknik, från de största tillverkarna globalt, som erbjuder våra kunder skräddarsydda, driftsäkra kommunikationslösningar.

Från alla enheter

Anslut till våra tjänster via traditionella videokonferens system (tex Cisco, Tandberg, Polycom, Lifesize, Avaya etc) via din iPad eller Androidplatta/mobil, via din PC eller Mac i kombination med klienter och mobilapp, WebRTC eller ett vanligt telefonsamtal. Vill man hellre använda sin Skype klient eller Microsoft Teams går det utmärkt. Oavsett var du befinner dig, eller vilken enhet du har framför dig, har det aldrig varit enklare att mötas ansikte mot ansikte.

Deltag vart du än befinner dig

Oavsett om du sitter på ett kafé, på en flygplats eller ett hotellrum ska det vara enkelt att deltaga i ett videomöte. Vår molntjänst gör det möjligt att ansluta på mycket låga bandbredder med hög kvalitet även under förhållanden som inte är perfekta. Samtidigt som vi minimerar bandbredd, höjer vi kvalitén även från Skype och Microsoft Teams användare.

I mötesrummet

Visuell kommunikation är inte bara kristallklart ljud och bild. Tekniken fungerar idag som en marknadsplats som tillåter människor att mötas. Det är mötet som är det viktiga, känslan av gemenskap och ett väl utfört arbete. Cloudtjänsterna kan enkelt integreras med andra konferensrumslösningar som projektorer, smartboards, styrsystem och touchskärmar. Dela dokument, visa varandra, jobba i applikationer eller brainstorma ideer på en whiteboard.

Med ny utrustning

När våra kunder kommer till oss står de i färd med att sätta sig in i den djungel av produkter, tillverkare och tjänster som omfattas av ordet ”videokonferens”. Split Visions har mångårig erfarenhet av att guida våra kunder i såväl inköpsprocess, implementering och uppföljnig. Vi utgår alltid från kundens verksamhet, hur användandet ser ut och hur man vill kunna kommunicera i framtiden och rekommenderar den optimala lösningen på marknaden vad gäller användarvänlighet, funktionalitet, enkelhet, kvalitet, tillgänglighet, mobilitet, service och support.

Masskommunikation

Allt oftare behöver bolag och organisationer komma ut med viktig information till en större grupp inom företaget eller externt. Detta nyttjas tex vid utbildningar, föreläsningar, kvartalsrapporter eller liknande. Split Visions tillhandahåller marknadens kraftfullaste tjänst för livestreaming och inspelning. Med ett enkelt knapptryck kan man aktivera funktionen och sända ut till alla de inbjudna personerna. Deltagarna ansluter till sändningen via en länk som fungerar på PC, Mac, iPhone/Androidenheter. Naturligtvis finns möjligheten för åhörarna att via chat kommunicera tillbaka till den som sänder livestreamingen.

Med befintlig utrustning

Många företag har redan investerat stora summor i videokonferensutrustning. Många bolag har en kommunikations policy, tex Skype, Microsoft Teams, Cisco, Poly osv, som man har en vana av att använda, och känner sig bekväm med. Genom Split Visions tjänsteintegrationer kan bolagen fortsätta arbeta med befintlig lösning, samtidigt som vi adderar på ett mervärde som löser många av de problem som normalt finns. Vi höjer ljud och bild kvalitén, minimerar bandbredd, tillgängliggör visuell kommunikation på alla enheter och plattformar inom organisationen. Detta utan att användaren behöver ändra sitt arbetssätt vid tex bokningar eller liknande.

För alla

Traditionellt har visuell kommunikation handlat om att skära ner på resandet inom det egna bolaget och hålla interna möten. Idag handlar det lika mycket om att träffa sina kunder, affärspartners eller leverantörer. Externa parter som redan har befintlig utrustning ansluter enkelt till våra tjänster. Samtidigt kan våra kunder alltid skicka en inbjudningslänk till externa kontakter som inte har egen utrustning, som möjliggör att de kan vara med via en klient.

Inbjudningarna är gratis, så skicka så många du vill!

Kontakta oss.

Logga in för att ändra sidan